Подробнее...За підтримки Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України 7 грудня 2018 року відбулася Міжнародна конференція "Європейський вектор розвитку бухгалтерського обліку, фінансів та оподаткування в аграрному секторі економіки", яка була присвячена 100-річчю Національної академії аграрних наук України та 25-річчю Міжнародного інституту аудиту DFK, який впродовж свого існування є експериментальною базою з обліку, аудиту та оподаткування Національного наукового центру "Інститут аграрної економіки".

Шановні партнери, колеги, бухгалтери!

Від щирого серця вітаємо Вас із

професійним святом – Днем бухгалтера та аудитора!

Це свято засвідчує надзвичайно важливу роль бухгалтерської професії у сучасному суспільстві. Від її стану залежить розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ, організацій, а також зростання національної економіки.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту та злагоди, оптимізму й упевненості у своїх силах. Нехай мудрими будуть ваші дії, праця приносить тільки задоволення, а кожен день життя наповнюється людськими радощами, щастям і любов’ю!

З повагою та найкращими побажаннями,

Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України

22 грудня 2017 року Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України спільно з Департаментом НКЦПФР у Центральному регіоні проведуть безкоштовний семінар «Реформування фондового ринку. Зміни в регулюванні діяльності акціонерних товариств».

Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України (ФАБФ) щиро вітає Голову ФАБФ Валерія Миколайовича Жука із врученням ордену «За заслуги» III ступеня!

Колектив Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України щиро вітає вас з професійним святом – днем бухгалтера!