22 грудня 2017 року Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України спільно з Департаментом НКЦПФР у Центральному регіоні проведуть безкоштовний семінар «Реформування фондового ринку. Зміни в регулюванні діяльності акціонерних товариств».

Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України (ФАБФ) щиро вітає Голову ФАБФ Валерія Миколайовича Жука із врученням ордену «За заслуги» III ступеня!

Колектив Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України щиро вітає вас з професійним святом – днем бухгалтера!

11 листопада 2016 року відбулося засідання Загальних зборів НААН, на якому було обрано дійсних членів (академіків) та членів-кореспондентів Національної академії аграрних наук України.

За результатами таємного голосування дійсним членом (академіком) Голову ради Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України Валерія Миколайовича Жука.

Виконавча дирекція ФАБФ АПКУ прийняла участь в роботі Четвертого щорічного форуму бухгалтерів сільськогосподарської галузі України. Заступник виконавчого директора Федерації В. Метелиця виступив з доповідями, в яких приділив увагу наслідкам проведення податкової реформи для агробізнесу (25.09.2016 р.),