ГО "Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України" вітає з 50-річчям ГО "Аграрний союз України" та з нагоди ювілею висловлює подяку за багаторічну співпрацю, формування Селозберігаючої моделі аграрного устрою України, галузевої податкової і облікової політики, відомчої аграрної статистики з врученням Дзвону як символу життєствердної діяльності.

08.10.2021 р. ГО "Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України" направила до Міністерства юстиції України та Міністерства фінансів України запит щодо надання роз’яснення з питання подання відомостей про кінцевих бенефіціарних власників та структури власності державними підприємствами.

За результатами онлайн-семінару "Електронні трудові книжки та е-лікарняні", який відбувся 05.10.2021 за участі представників ПФУ і ФСС, фахівці ФАБФ та Інституту обліку і фінансів підготували електронний посібник "Електронні трудові книжки та е-лікарняні". В ньому зібрані нюанси переходу на е-трудові і е-лікарняні та відповіді на питання учасників онлайн-семінару.

Вчора відбувся онлайн-семінар Електронні трудові книжки та е-лікарняні" за участі представників ФСС і ПФУ.

ФАБФ спільно з Пенсійним фондом України і Фондом соціального страхування України проводить ONLINE-СЕМІНАР "Електронні трудові книжки та е-лікарняні".