11 листопада 2016 року відбулося засідання Загальних зборів НААН, на якому було обрано дійсних членів (академіків) та членів-кореспондентів Національної академії аграрних наук України.

За результатами таємного голосування дійсним членом (академіком) Голову ради Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України Валерія Миколайовича Жука.

Виконавча дирекція ФАБФ АПКУ прийняла участь в роботі Четвертого щорічного форуму бухгалтерів сільськогосподарської галузі України. Заступник виконавчого директора Федерації В. Метелиця виступив з доповідями, в яких приділив увагу наслідкам проведення податкової реформи для агробізнесу (25.09.2016 р.),

6 – 7 жовтня 2016
Київ, готель Опера

Шановні члени Федерації! Запрошуємо Вас взяти участь у Форумі фінансових лідерів України, який організований компанією Vlas Conference за інформаційної підтримки Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України.

Для членів Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України, діє знижка на участь у конференції у розмірі 10%. Про деталі отримання знижки Ви можете дізнатися зателефонувавши до виконавчої дирекції ФАБФ АПКУ.

Подробнее...Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України уклала Договір про співпрацю з Асоціацією аудиторів та консультантів в галузі менеджменту АО "EcoFin-Consult" (м. Кишенеу, Республіка Молдова).

У Києві відбулася Аграрна податкова конференція

4 грудня 2015 р. в Києві Інформаційна компанія "ПроАгро" провела Аграрну податкову конференцію, що об'єднала податкових експертів, представників українського агробізнесу і державних відомств для конструктивного обговорення змін у податковому законодавстві України, перспектив розвитку спецрежимів та інших важливих аспектів оподаткування АПК. Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України виступила інформаційним партнером заходу.