Федерація аудиторів, бухгалтерів
і фінансистів АПК України
 
 
 
 

646x200

У Києві відбулася Аграрна податкова конференція

4 грудня 2015 р. в Києві Інформаційна компанія "ПроАгро" провела Аграрну податкову конференцію, що об'єднала податкових експертів, представників українського агробізнесу і державних відомств для конструктивного обговорення змін у податковому законодавстві України, перспектив розвитку спецрежимів та інших важливих аспектів оподаткування АПК. Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України виступила інформаційним партнером заходу.

Програму Аграрної податкової конференції своєю доповіддю відкривав народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Андрій Журжій, який поділився з делегатами своїми напрацюваннями та ідеями щодо реформування податкової системи України.

 DSC7058

Аналізу інституційних проблем податкового законодавства та шляхам їх вирішення була присвячена доповідь Галини Боднар, заступника фінансового директора компанії АХ «Авангард».

На перспективах розвитку спеціальних режимів оподаткування в аграрному секторі економіки зупинився у своєму виступі виконавчий директор Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України Борис МельничукAPF 3667

Про те, як вплинули зміни 2015 р. на оподаткування торгівлі зерном, учасникам конференції розповіла Альона Радченко, податковий аудитор компанії «АГРАМАНТА», ГК «СІЛЬГОСП-ПРОДУКТ».

Податок на прибуток та трансфертне ціноутворення в агросекторі стали головними темами доповіді податкового експерта Тараса Кузьмича.

Ключовим аспектам податкового планування на аграрному підприємстві була присвячена доповідь начальника відділу бухгалтерського, податкового обліку та МСФЗ «Агрейн Менеджмент» Євгенії Єрмоленко.

Про управління ризиками при відшкодуванні ПДВ у своєму виступі розповів податковий експерт Микола Хоменко.

Юридичним партнером конференції виступила міжнародна юридична фірма DLA Piper.

 DSC7166

Інформаційно-правовий партнер заходу – компанія "ЛІГА:ЗАКОН".

Інформаційні партнери конференції – Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України, Рада незалежних бухгалтерів і аудиторів, Федерація професійних бухгалтерів та аудиторів України, «Агробізнес Україна», «Незалежний аудитор», LANDLORD, «Заробітна плата», «Справжня бухгалтерська газета», Американська торгівельна палата в Україні.

Інформаційна компанія "ПроАгро" дякує всім партнерам та учасникам конференції і сподівається побачити Вас знову на своїх наступних заходах!

 
Top! Top!