Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України (ФАБФ) - всеукраїнська професійна громадська організація. Створена 11 липня 2003 року на базі науково-методичної Ради з питань обліку, звітності та аудиту в АПВ, що діяла при Міністерстві сільського господарства і продовольства України з 1992 року.

З 2009 року ФАБФ є дійсним членом Євразійської Ради Сертифікованих Бухгалтерів і Аудиторів (ЄРСБА), яка має статус офіційної регіональної групи Міжнародної Федерації Бухгалтерів ("official regional grouping of IFAC"). Сьогодні ФАБФ нараховує більше 1900 членів в 24-ох територіальних відділеннях України.

Для виконання завдань з розвитку професійної освіти Федерацією створений у 2008 році "Інститут обліку і фінансів", що проводить навчання за програмами професійної сертифікації (САРА, CAPS, CAP/CIPA).

В 2004 році Федерацією засновано науково-практичний журнал "Облік і фінанси", з метою здійснення інформаційно-консультаційної підтримки професійного розвитку. Крім цього видавництво ФАБФ "Облік і фінанси", здійснює випуск навчально-методичних  Посібників  з найбільш актуальних питань професійної практики.

Для виконання своїх завдань ФАБФ тісно співпрацює з державними органами влади, міжнародними і вітчизняними професійними організаціями, науково-навчальними закладами.

ФАБФ входить до складу Громадської ради при Державній службі статистики України, Громадської ради при Державній податковій службі України.

Фахівці ФАБФ є членами Методологічної ради з бухгалтерського обліку при Міністерстві фінансів України.

Федерацією підписано Меморандуми та Договори про співробітництво рядом громадських організацій, наукових установ і ВНЗ України та світу.

В 2013 році Федерація з нагоди 10-річчя отримала грамоту Верховної Ради України "За заслуги перед Українським народом".