Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України (ФАБФ) - всеукраїнська професійна громадська організація. Створена 11 липня 2003 року на базі науково-методичної Ради з питань обліку, звітності та аудиту в АПВ, що діяла при Міністерстві сільського господарства і продовольства України з 1992 року.

З 2009 року Федерація є дійсним членом Євразійської Ради Сертифікованих Бухгалтерів і Аудиторів (ЄРСБА), яка має статус офіційної регіональної групи Міжнародної Федерації Бухгалтерів ("official regional grouping of IFAC").

З моменту заснування Федерації кількість її членів зросла більше ніж втричі. На сьогодні Федерація нараховує більше 1600 членів в 25-ти територіальних відділеннях АР Крим і областях України.

Для виконання завдань з розвитку професійної освіти Федерацією створений у 2008 році "Інститут обліку і фінансів", що проводить навчання за програмами професійної сертифікації (САРА, CAPS, CAP/CIPA, DipIFR АССА).

В 2004 році Федерацією засновано науково-практичний журнал "Облік і фінанси", з метою здійснення інформаційно-консультаційної підтримки професійного розвитку. Крім цього видавництво Федерації "Облік і фінанси", здійснює випуск навчально-методичнихПосібниківз найбільш актуальних питань професійної практики.

Для виконання своїх завдань Федерація тісно співпрацює з державними органами влади, міжнародними і вітчизняними професійними організаціями, науково-навчальними закладами.

Федерація входить до складу Громадської дорадчої ради при Комітеті Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, Громадської ради при Міністерстві аграрної політики та продовольства України, Громадської ради при Державній фіскальній службі України.

Фахівці ФАБФ є членами Методологічної ради з бухгалтерського обліку при Міністерстві фінансів України, Методичної ради з питань бухгалтерського обліку при Міністерстві аграрної політики України.

Федерацією підписано Меморандуми та Договори про співробітництво з Мінагрополітики України, рядом громадських організацій, наукових установ і ВНЗ України та світу.

В 2013 році Федерація відзначила своє 10-річчя та з нагоди ювілею отримала грамоту Верховної Ради України "За заслуги перед Українським народом".