Федерація аудиторів, бухгалтерів
і фінансистів АПК України
 
 
 
 
dsc_7030_s.jpg

16 липня 2014 року у м. Києві Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України спільно з Інститутом обліку і фінансів провела навчальний семінар на тему «Державні закупівлі товарів, робіт і послуг», участь в якому прийняли працівники обліково-фінансових служб наукових установ, організацій та підприємств системи НААН України.

В ході семінару були розглянуті нововведення у сфері державних закупівель,які виникли внаслідок прийняття Закону України «Про здійснення державних закупівель» № 1197-VII від 10.04.2014 року, а також питання, які стосуються діяльності Комітетів з конкурсних торгів, порядку проведення та оприлюднення інформації про здійснення процедур закупівель тощо.

По завершенні навчального семінару Голова Ради Федерації В.М. Жук привітав учасників семінару з Днем бухгалтера та вручив Міжнародні сертифікати і Свідоцтва державного зразка про підвищення кваліфікації працівникам обліково-фінансових служб наукових установ, організацій та підприємств системи НААН України, які успішно пройшли навчання за програмою сертифікації CAPS – «Сертифікований бухгалтер в бюджетній сфері» та САРА – «Сертифікований бухгалтер АПВ».

dsc_6907_s.jpgdsc_6908_s.jpgdsc_6911_s.jpgdsc_7016_s.jpg dsc_7025_s.jpg

 
Top! Top!